VELKOMMEN TIL PHOENIX DANS

Velkommen til Livets Dans Blogg

torsdag 19. mai 2011

Diva for en helgMålet med kurset er å arbeide med hele mennesket, slik at vi kan ”vikle oss ut” og blomstre fysisk og psykisk gjennom en gledesfylt og likevel pedagogisk tilrettelagt måte.
Kurset vil garantert by på spennende utfordringer som kan bidra til at du lander i kroppen og finner tilbake til gleden, leken og friheten i deg selv og i livet, hvis du tillater det.

Deltakere som har meldt seg på og betalt kursavgift, vil få tilsendt eget kurskompendium med oversikt over kursets innhold og gode tips for dansen i sin helhet.

Min visjon som instruktør er å bidra til å gi deltakerne et positivt løft i hverdagen, slik at verden kan bli et enda bedre sted å være.

Etter endt kurs kan du oppleve å ha kommet enda et stykke videre i din søken etter den kvinnen du egentlig er. Helsegevinster på sikt kan være:

    Bedre pust
    Bedre kroppsholdning
    Større fleksibilitet fysisk og psykisk
    Mindre muskelspenninger
    Større kroppsbevissthet/selvbevissthet
    Sterkere rygg, mage og bekkenbunn
    Bedre koordinasjon
    Mer glede
    Økt energi
    Indre ro – en god tilstand i deg selv
    Reversere/forbygge bekkenløsning


Kom og bli med!


Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere:

”Kjære Sol. Å delta på ditt utviklingskurs i magedans var en fantastisk opplevelse. Det var veldig godt å gi min feminine side næring og bevegelse. Det hele var/er vakkert og jeg ønsker mer av dette.”

”Kjenner på en takknemlighet her og nå. En god prosess har startet som jeg ikke hadde klart på egenhånd”

”Veldig bra kurskonsept. Også selve dansedelen var spesiell, meget givende og lærerikt. Gleder meg til neste kurs”

”Jeg er svært takknemlig for å ha deltatt på dette kurset. Jeg har blitt modigere, sterkere, åpnere, tryggere og ikke minst, mye mer glad i hverdagen. Jeg har lært mye så vel fysisk som psykisk.”

”Kurset har vært lagt opp på en pedagogisk og terapeutisk måte. Gjennom kurset har jeg funnet noe jeg trodde jeg hadde mistet”

”Jeg har fått mye glede, trygghet og selvtillit av kurset. Jeg har også hatt noen a-ha opplevelser og sett ting jeg skal gjøre, klarere”

”Det har svart til alle mine forventninger og det var flott å treffe kvinner som tør å være seg selv”

”Det har vært deilig å slippe seg løs sammen med de andre. Det var veldig frigjørende”

”Tusen takk for gode opplevelser. Det var en fin kombinasjon av meditasjon, teknikker og dans etc. Jeg har vært med på mange ulike kurs, men aldri noe som dette. Gratulerer med konseptet”

”Jeg gleder meg veldig til neste kurs. Dette var veldig godt, kjekt, vakkert og inspirerende”

”Opplever deg som instruktør: inspirerende, omtenksom, omsorgsfull, dyktig danser, kreativ og skapende, uformell og ærlig”

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar